22/02/2020

MyoYin XL en Yoga Nidra Rug Schouders & Heupen Benen

 

MyoYin XL en Yoga Nidra Rug Schouders & Heupen Benen


MyoYin yoga is yin yoga met fascia ballen. Deze vorm van yin yoga werkt therapeutisch, helend en breng rust en ruimte in zowel lichaam als geest. We nemen de yin poses aan en deze kunnen al dan niet verdiept worden met fascia ballen. Deze werken diep door in. de myofsciale lagen van het bindweefsel. Vaak kom je daar niet met een yin pose alleen. in die diepere lagen liggen vaak spanningen die dan kunnen vrijkomen in de vorm van een zucht, een beeld of emotie. Als dit verbonden is met een klacht kan dat zo maar ineens verlichting en verzachting brengen. Kortom het is een heerlijke combinatie.Yoga nidra

De sessie wordt afgesloten met een heerlijke yoga nidra


Yoga Nidra is een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt. 

Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning en raakt daarnaast in een hele ontvankelijke staat.

Yoga Nidra is een oude Yogavorm die lijkt op slapen maar waarbij je niet in slaap valt. Sterker nog, je bent bijna meer alert dan wanneer je wakker bent. Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen. 

Bij Yoga Nidra is het niet de bedoeling dat je tijdens de sessies in slaap valt. Je blijft wakker en brengt je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel systematisch tot een diepe ontspanning. Een uur Yoga Nidra kan voelen als vier uur slaap. Een korte Yoga Nidra sessie duurt van slechts 10 minuten tot een uur of langer. Uiteraard gaan de kortere sessies minder diep dan de langere sessies.Deze workshop is geschikt voor iedereen

Kosten: 30 euro

Tijd: 19:30-22:00

Waar: MFC de Zuidwester

Aanmelden: info@yinyogasound.nl