24/06/2019

2-daagse training Zicht in Patronen & contact met je gevoel

2-daagse training Zicht in Patronen & contact met je gevoel

Inzichten voor een “Lichter Leven”

03-11 & 12-01

In deze training gaan we je meenemen op reis naar je eigen patronen en overtuigingen. Tijdens onze opvoeding op school of gewoon tijdens ons leven nemen we overtuigingen aan overeen onszelf. Gedachtes als “ik ben niet goed genoeg” of ” ik moet er altijd zijn voor een ander” zijn voorbeelden van aannames die we als “onze” waarheid aannemen. We reageren continu vanuit dit onbewuste deel naar het dagelijks leven. Tot op een moment dat we tegen ons zelf aanlopen in de vorm van burnout, depressie , stress klachten etc. Dit zijn signalen van ons diepere zelf die aan de bel trekken. Ben je er klaar voor om naar deze ” signalen” te kijken? dan ben je bij ons aan het juiste adres.Met een heldere en nuchtere kijk geven we je hand aanreikingen zodat je liefdevol naar je eigen patronen gaat kijken en ze bewust gaan maken.

En dan? Ik heb inzicht in m mijn patronen, Maar hoe ga ik ermee om? Hoe ga je handelen? Je hebt namelijk zelf de sleutel in handen om je eigen overtuigingen om te zetten. je krijgt bij deze training handige maar powervolle tools mee zodat je er mee aan de slag kan gaan.

Ook niet onbelangrijk Tijdens deze training brengen we je in contact met je gevoel met mooie en bijzondere technieken zodat je gevoel je helpt en ondersteunt in jouw proces.

De dag eindigt met een klein concert van Eelco om alles te laten zakken

Data: 03-11 & 12-01- 2020
Tijd; 11:00-17:00
Kosten: 170 Euro voor 2 dagen. ( 90 euro voor alleen dag 1). Inclusief BTW. inclusief versnaperingen & Thee
Locatie: Eltekon Zuidveen

Aanmelden: info@yinyogasound.nl
Meer informatie of persoonlijk contact sta ik je graag telefonisch te woord. 06-36135779