12/08/2013

Sound

Geluid en trillingen

Mijn naam is Eelco de Vries en op deze pagina zal ik uitleggen wat het “Sound” gedeelte inhoud. Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met het geluid van de klankschaal. Het was intrigerend en het deed iets met mij, alsof het wat losmaakte. Vanaf dat moment wist ik het, hier ga ik iets mee doen.

Inmiddels is deze passie uitgegroeid tot een serieuze bezigheid waar ik zeer veel voeldoening en plezier uit haal. Een privésessie behoort ook tot de mogelijkheden.

Maar wat doet het met mij dan?” vraagt u zich misschien af.
Nou, dat zal ik proberen uit te leggen.

Klanken en trillingen zijn al zo oud als men kan herinneren, sommige voelen prettig aan terwijl andere als minder prettig ervaren kunnen worden. Dit verschilt ook weer van persoon tot persoon, want iedereen is weer anders. Dat de klanken iets met je doen is zeker!

Het doel van een klanksessie is om in een diepe ontspanning te komen, zodat het lichaam en geest op een liefdevolle manier tot rust kunnen komen. Normaal gesproken rust je uit terwijl je slaapt en wordt je opgeladen en uitgerust wakker. In de praktijk blijkt dit niet altijd het geval te zijn. Stress en spanning hebben vaak de overhand en het lichaam zit vol waardoor er niet kan worden opgeladen. Een langdurige stressvolle omgeving is niet gezond, en dit willen we voorkomen.

Door naar de geluiden en klanken van de  instrumenten te luisteren, wordt je als het ware op reis meegenomen naar jezelf. Je wordt je bewust  van de energie die je bij je draagt en spanningen kunnen loskomen. Op deze manier maak je dus ruimte voor nieuwe energie die je weer verder kan helpen!

Tijdens een Klanksessie zal ik meerdere instrumenten bespelen waaronder Klankschalen, Sandawa, Shaman trom, Gong, Rainmaker, Ocean drum, Yidaki (didgeridoo) etc..
Een sessie duurt ongeveer een uur en kan voor meerdere mensen tegelijk gegeven worden.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!