20/06/2017

Hoogsensitivteit Cursus Energieën Voelen, Herkennen & Onderscheiden (september 2018)

Eelco en Manon zijn 10 jaar geleden bij spiritueel leraar Tjeu van Veldhoven beland.

Tjeu is een bijzondere leraar die het gewoon was en toch op zijn manier spiritualiteit op een nuchtere en humorvolle manier kon overbrengen op mensen. Tien jaar later werken we aan ons zelf en daardoor ook aan onze relatie.

Manon werd bewust van haar gevoeligheid. Als kind zijnde kon zij een ruimte binnen stappen en zich ineens heel rot voelen. Achteraf voelde zij gewoon alles aan, ze stond zo open, dat ze zichzelf telkens verloor. Eelco leerde steeds meer op zichzelf te vertrouwen en en steeds meer te gaan staan voor wie hij is: krachtig en tegelijkertijd bescheiden.

We leerden mediteren, werken met energie , leerden mensen te behandelen en te werken met de juiste energie. Want er is zo veel! Wanneer weet je of iets goed voelt of niet? In die 10 jaar groeiden we in onze eigen processen: Ook in onze relatie werden we steeds weer opnieuw verliefd op elkaar. Eelco ontwikkelde zijn passie voor muziek en spiritualiteit en Manon voor yoga en spiritualiteit. Na 10 jaar van groei, ontwikkelen is het tijd om hetgeen wat we hebben mogen leren en voelen de wereld in te zetten met onze eigen cursus. Uit eigen ervaring hebben Eelco ik samen een 3 daagse spirituele cursus ontwikkelt die je gaat helpen je auraveld te versterken, je leert hoe je vreemde energieën onderscheidt en gelijk afvoert en laat stromen? Je leert hoe energieën voelen en ontwikkelt daardoor je eigen gevoel, waardoor je in staat bent beter bij jezelf te blijven.

3 daagse Spirituele cursus: Energieën voelen, versterken en laten stromen.

Leren omgaan met hoogsensitivteit

Het doel van deze cursus is mensen leren voelen: wat is energie en hoe voelt dat? We kunnen tegenwoordig overal cursussen volgen waarin we leren hoe we anderen mensen kunnen behandelen. Wat vaak vergeten wordt is hoe voel je jezelf? Hoe voelt je eigen energie? En heb je genoeg energie om een ander te behandelen? Vaak hoor ik mensen zeggen: Ik wil zo graag anderen helpen? Maar hoe kun je anderen helpen als jezelf te weinig energie hebt? Waarom is dit van belang? Tijdens het behandelen van andere mensen, neem je de vaak negatieve energie over. Degene die je behandeld voelt zich vaak beter. Maar hoe voel jij je? Vaak zitten deze “vreemde energieën” in jouw auraveld en zonder dat je er bewust van bent, ben jij ineens heel moe of wordt je ineens heel erg geïrriteerd. Of erger: je wordt er lichamelijk ziek van. Het dus van belang dat je eerst leert: Wie ben ik en hoe voel ik? Daarom is deze cursus ook geschikt voor mensen die hoog sensitief zijn.

Hoogsensitiviteit

Als je heel erg gevoelig bent, kan je soms het gevoel hebben dat je constant kopje ondergaat, je alles op pikt en letterlijk de wereld op je schouders draagt. Je precies voelt wat een ander nodig heeft en je je gedrag daarop aanpast. Je bent totaal contact met jezelf verloren. Jezelf het liefste “ verdoofd” dan dat je wilt voelen. Zo kon ik me voelen toen ik jonger was. Gelukkig kwamen de juiste personen in mijn leven om ermee aan de slag te gaan.
Hoe mooi zou het zijn als je van je hoog gevoeligheid een kracht zou kunnen maken?

Je leert hier voelen wat is van mij en wat is van een ander. Deel 1: Gaan we dieper in in het versterken van je auraveld. Want immers, als je een ander wilt gaan behandelen zul je eerst kennis over jezelf moeten krijgen: Hoe voelt mijn energie in rust aan? En moet ik zelf nog wat “doen” om in mijn eigen rust te komen? Zoals je ziet brengt behandelen een bepaalde verantwoordelijk naar jezelf en na de ander toe mee.

  • In deze cursus ga je leren :
    Hoe je beter in staat bent om te gaan met prikkels van buitenaf,
  • Om van je gevoeligheid een kracht te maken,
  • Leren je eigen gevoel te leren kennen, zodat je weet wat van jou is en van de ander,
  • Kennis maken met je spiritualiteit en verdieping van je leven,
  • hoe je zelf voelt en hoe je op een veilige en verantwoordelijke manier iemand een energie behandeling geeft. je leert hoe een auraveld, meridiaanlijnen en chakra’s voelen. En niet geheel onbelangrijk: Welke energieën voelen goed en welke niet?

Deze cursus wordt gegeven in 3 delen;
Deel 1: Hoe voel ik ? Auraveld versterken en voelen
Deel 2: Leren voelen en behandelen van meridiaanlijnen: Energie laten stromen. Deel 3: Voelen en behandelen van Chakra’s: Het geven van een complete behandeling aan elkaar.

10 uur start en kennismaking
10:30-11:30 uur: Yin Yoga om af te stemmen ( hierin laat ik je 1 op 1 je eigen chakra’s, meridianen en auraveld voelen!)
11:30-13:00 uur: theorie + praktijk
13:00-14:00 uur: lunch (zelf meenemen., thee en kleine versnaperingen zijn aanwezig)
14:00-15:30 uur: het geleerde van de ochtend gaan we herhalen en op elkaar beoefenen.
15:30-16:00 uur: alles even loslaten met de klankschalen

Kosten. 95 euro per dag/280 alle 3 de dagen

Voor wie? iedereen die spiritueel geïnteresseerd is, hoog-sensitief is, zichzelf verliest in deze wereld, en meer verdieping zoekt in zijn of haar gaves/gevoeligheden. Voor iedereen die klaar is voor verdieping in zichzelf. Los wil komen van vaste gedachte patronen etc.

Data:  2018: 16 sept, 14 oktober & 11 november

Je krijgt een uitwerking van diverse oefeningen en de dagen worden met een certificaat afgesloten.

Interesse of wil je de uitgebreide folder ontvangen? Ga naar onze contactpagina en laat het ons weten!