04/07/2019

Workshop” Dieper in het Lichaam” 13-09 & 18-10

Workshop “Dieper in het Lichaam”
 
Brengt lichaam bewustzijn
Laat de energie weer stromen
Verlaagd stress en pieker gedachten
Creëert ruimte en verzachting in klachten in gewrichten
 
 
Tijdens deze workshops leer je voelen wat de positieve effecten van Spiral Yoga voor je kunnen doen. Door meer de yoga poses vanuit Spiral movement te bekijken krijgt yoga een verdiepende effect op het bindweefsel, gewrichten en pezen. In het dagelijks leven bewegen we erg lineair wat voor veel klachten zorgt in gewrichten. Klachten als artrose kunnen worden verzacht mbv deze spiral bewegingen. De energie gaat weer stromen. Als de energie stroomt, zijn er geen blokkades, en kun je makkelijker in je rust zakken en uit je hoofd blijven.
 
Na alle ruimte met Spiral Yoga, komt de verdieping met Yin Yoga. Deze meditatieve verstillende yoga, waarin je een paar minuten in een houding blijft, brengt jezelf nog dichter bij jezelf.
 
We eindigen met Yoga Nidra. Slaap van de yogi. Yoga Nidra is een oude Yogavorm die lijkt op slapen maar waarbij je niet in slaap valt. Sterker nog, je bent bijna meer alert dan wanneer je wakker bent.
 
Hierdoor kunnen spanningen die je onbewust vasthoudt, verwerkt worden en kan je lichaam zich op verschillende vlakken compleet ontspannen.
 
Bij Yoga Nidra is het niet de bedoeling dat je tijdens de sessies in slaap valt. Je blijft wakker en brengt je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel systematisch tot een diepe ontspanning.
 
Een uur Yoga Nidra kan voelen als vier uur slaap.
 
Geschikt voor iedereen
 
Kosten: 30 euro per sessie. (ook los te volgen)
Locatie: Buurthuis Eltekon Zuidveen
Data: vrijdag 13-09 &/of 18-10. Los te volgen. 19:00-22:00.
aanmelden: info@yinyogasound.nl