04/02/2014

Algemene Voorwaarden

Inschrijving:
Deze inschrijving is een lidmaatschap voor de lessen van Yin Yoga Sound van Manon Lemkes. De inschrijving is definitief na betaling van het lesgeld.
Keuze uit de volgende abonnementen:

• Een losse les kost € 11,-
• 4 rittenkaart: € 40,- Deze is 4 weken geldig.
• Een 10 rittenkaart kost € 90,- en is 13 weken geldig.
• Een 20 rittenkaart € 175,- en is 25 weken geldig.

Betaling:
– Het lidmaatschap is bevestigd na het voldoen van het lesgeld. Dit doe je door het bedrag over te maken op het onderstaande rekeningnummer, met als vermelding je naam en de gekozen strippenkaart.
– Het lesgeld kan niet worden gerestitueerd.

Lidmaatschap:
Het lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar.

Lesrooster en annulering van lessen:
Manon Lemkes/Yin Yoga Sound behoudt zich het recht om vanwege ziekte of onvoorziene omstandigheden een les te laten vervallen. In gezamenlijk overleg wordt getracht de les op een ander moment in te halen. Ook behoud Manon Lemkes/Yin Yoga Sound het recht om lessen te verplaatsen naar een andere locatie ( binnen of buiten).  Ben je daar om welke reden niet mee eens, dan kan deze les worden ingehaald op een ander moment of je maakt gebruik van het “3 keer missen van je strippenkaart”.

Afmelden:
Afmelden voor een les dient van te voren worden doorgegeven, minimaal 24 uur van te voren via een appje, email of sms. Uiterlijk tot 15:00 de volgende dag. Mocht dit niet gebeuren, dan wordt er een strip in rekening gebracht.

Locaties:
De lessen worden in Wolvega gegeven: Lycklamaweg 12 8471 JX Wolvega. In Steenwijk op de volgende locaties: Buurthuis Eltekon, Burgermeester Stroinkweg 44, 8343 XJ Zuidveen en aan MFC de Zuidwester, Gasthuislaan 84, 8331 MZ Steenwijk

Eigen risico:
Het deelnemen aan de lessen is geheel voor eigen risico. Manon Lemkes/Yin Yoga Sound kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke blessures, ongevallen of materiële schade die
al dan niet direct of indirect in verband gebracht kunnen worden met deelname aan de lessen.
Ik vind het belangrijk dat je luistert naar je eigen lichaam en zeker niet te ver gaat.

Gegevens
Manon Lemkes
Bank nr: NL71INGB0665273436
Email: info@yinyogasound.nl
Mobiel/Whatsapp: 0636135779