19/02/2018

Yin Yoga & live muziek in de Doopsgezinde Kerk 15 juni 19:30-21:30

Yin Yoga & live muziek in de Doopsgezinde Kerk

Heb je iets met yoga en live muziek? Dan hebben we iets speciaals voor jou: We gaan deze 2 samen brengen in een speciale sessie: Yin yoga onder begeleiding van instrumenten! Laat je tijdens de yoga meevoeren op de zachte trillingen van de klankschalen. De snaren van de Sandawa die je raken. Of de Ocean drum die je meeneemt naar de zee waar je los kan laten. Doordat de sessie 2 uur duurt ga je ook de verdieping in.

Yin yoga is een stille meditatieve vorm van yoga waarbij we de diepere lagen van ons lichaam leren kennen. Doordat we een houding 2-5 minuten aannemen, bereiken we het bindweefsel. Hierdoor maken we het bindweefsel beweeglijker, actiever. Het beweeglijker maken van bindweefsel zegt iets over het bereiken van meer mobiliteit en flexibiliteit in de gewrichten van het lichaam. Actiever maken van bindweefsel zegt iets over het verbeteren van weerstand en de energetische gesteldheid. De tweede vorm van yoga is restorative Yoga. deze vorm lijkt veel op yin yoga, maar je gaat niet op zoek naar de strekking maar naar de ontspanning. Je wordt ondersteund door kussens.

“Een van de mooiste voordelen van yin yoga is de stilte die het kan brengen”.

Gedurende deze speciale sessie wordt tijdens het aannemen van een houding op onder andere klankschalen gespeeld. Door deze bijzondere trillingen wordt je nog meer weggevoerd van hardnekkige gedachtes en patronen en met een liefdevolle intentie naar jezelf toegebracht. Het is een bijzondere sessie die je niet gauw zal vergeten.

Deze bijzondere sessie wordt door Eelco de Vries en Manon Lemkes

Waar: Doopsgezinde Kerk de Vermaning, Onnastraat 10 Steenwijk.
Wanneer : vrijdag 15 juni 19:30-21:30
Kosten: 28 euro ter plekke te voldoen.
Meer info: Klik Hier
Zelf even matjes meenemen.