13/05/2019

Yoga Mallorca met eelco & Manon 6 t/m 13 juni 2020

Beschrijving onder de foto’s

Yoga Vakantie Mallorca met Eelco en Manon
 
Tijdens deze vakantie is veel persoonlijke aandacht 1 op 1 , ook tijdens de yoga lessen en tussendoor. Energie behandeling en fijne diepgaande gesprekken horen er gewoon bij.
We laten je in contact komen met jouw eigen ruimte en zetten je terug in je lichaam met mooie en toepasbare technieken die je ook in het dagelijks leven kan toepassen
 
De villa “Son Flora
 
Locatie
 
“Villa Son Flora heeft over 2018 de Zoover Award Gold gewonnen. Gasten hebben hun vakantie in Son Flora gewaardeerd met een 9,2 gemiddeld!“
 
Nadat je heerlijk hebt geslapen, rol je je yogamatje uit en geniet je van een inspirerende yogales. Deze vindt plaats in de prachtige tuin van villa Son Flora. Na afloop van de les schuif je aan voor een uitgebreide brunch. Daarna heb je lekker de tijd voor jezelf. Je kunt een duik in het zwembad nemen, een boek lezen of natuurlijk het prachtige eiland verkennen. Mallorca staat onder andere bekend om haar vele stranden, de mooie kustlijn en natuurlijk het helderblauwe water.
 
Aan het eind van de middag vindt er weer een yogales plaats, gevolgd door het diner. Hierna kun je lekker natafelen met elkaar, nog een uitstapje maken of lekker vroeg je bed opzoeken en tijd en rust voor jezelf nemen. Je kunt doen waar jij zin in hebt, deze week is tenslotte helemaal voor jou!
 
Son Flora ligt gelegen op een zeer rustig plekje net buiten het mooie dorpje Alaró. In deze prachtige en vooral stille omgeving heeft “Son Flora” een adembenemend uitzicht op het Tramuntana-gebergte. Je kunt prachtige wandelingen maken in dit gebied. Alaró ligt op ongeveer 5-10 autominuten. Er zijn restaurants, winkels en supermarkten.
De Villa ligt op een perceel van 7000m2 heeft vele mooie terrassen waar je heerlijk kan terugtrekken en genieten van de rust en het prachtige uitzicht die deze villa geniet.
 
De villa beschikt over 2 keukens en 2 woonkamers op beide verdiepingen, waar je heerlijk kan genieten van de rust. Vanuit de woonkamer kun je naar een van de vele terrassen waar je buiten kan dineren. Daarnaast beschikt deze villa over een zonterras met zwembad waar je lekker kan relaxen in een van de lounge stoelen.
 
Verder beschikt de villa over 7 slaapkamers en 3 badkamers voorzien van douche en bad. Je verblijft op een tweepersoonskamer met genoeg privacy voor jezelf. Kom je samen met iemand? Geeft dit even aan, zodat je op dezelfde kamer wordt ingedeeld
 
*Afhankelijk van de kamerindeling gaan er kunnen er 10-12 mensen mee.
 
Voeding
 
Elke dag worden er heerlijke vegetarische maaltijden met liefde voor je bereid door een professionele kok. Het retreat is inclusief een licht ontbijt (fruit/thee), brunch en diner.
De voeding wordt bereid door:
 
Yoga en energie behandelingen
 
De yoga & meditatie lessen worden gegeven door yoga docent Manon lemkes. In de ochtend beginnen we altijd met 15 minuten meditatie, gevolgd door een les Yin Yang Yoga. Inspirerende en verdiepende thema’s zullen worden verwerkt in de lessen. Dit is een les die actiever begint en wat rustiger eindigt. Tijdens de yoga worden ook zachte aanrakingen gedaan door Eelco en Manon, beide gespecialiseerd in energiewerk.
 
Op de namiddag wordt er Yin Yoga gegeven met live muziek van Eelco gegeven. Dit is een rustige, vrij relaxte les waarin we de houdingen wat langer aanhouden en waarin je steeds wat meer de stilte en het contact met jezelf zult vinden. Je bent welkom als je al (veel) ervaring hebt met yoga, maar ook voor beginners is dit een mooie kans. Alle lessen zijn aan te passen op je eigen niveau en er worden altijd alternatieven gegeven.
 
Tijdens de yoga kunnen er dingen loskomen. Eelco is gespecialiseerd in energie behandelingen en diepgaande gesprekken. Dat wat loskomt kan je een mooi inzicht geven in jezelf.
 
Programma ongeveer per dag
 
– Licht ontbijt
– Yoga & Meditatie 1,5 uur
– Brunch
– Vrije tijd (vanaf 12:30 tot 17:00 ongeveer)
– Gezonde snack
– Yoga 1,5 uur
– Diner
 
Prijsoverzicht
 
€ 851 op basis van 10 mensen/ 799-, op basis van 12 mensen
En op basis van een tweepersoonskamer
Inclusief
• 12 Yogalessen (1,5 uur per les) (overmaken manon)
• 7 Overnachtingen in een luxe villa (zelf overmaken aan Ed)
• Inclusief ontbijt, brunch en diner ( zelf overmaken aan de kok)
• Meditatie, persoonlijke aandacht en enrgie behandeling nav dingen die loskomen
 
Exclusief
 
• Vliegtickets
• Reis en annuleringsverzekering
 
 
Opgave: voor 23 september graag laten weten of je komt. Dan doen we de aanbetaling van het huisje
 
meer informatie of aanmelden: info@yinyogasound.nl