Individuele behandelingen

  • Diverse mogelijkheden tot individuele behandelingen
 
Soms loop je vast in je leven. Dit kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan stress, burn-out, ziektes, kijk op het leven, hooggevoeligheid etc. Bij Yin Yoga Sound kun je diverse privétrainingen boeken, als je op zoek bent naar verdieping of een andere kijk op de situatie waarin je bent vastgelopen. Lees hieronder of er iets bij staat. Ook een combinatie van meerdere trainingen is mogelijk; het wordt op jou afgestemd.
 
  • Energiebehandeling
 
Tien jaar geleden zijn Eelco en Manon in training gegaan bij spiritueel leraar Tjeu van Veldhoven.  Hierdoor hebben zij hun gevoeligheid kunnen ontwikkelen en laten groeien. Beiden zijn erg goed in het geven van een energiebehandeling, waarbij een totale “check up” wordt uitgevoerd op het gebied van chakra’s, meridiaanlijnen en het auraveld.  Eelco onderscheidt zich door het gebruik van zijn muziekinstrumenten. Ook werken ze met een bijzonder hulpstuk namelijk de chakratafel. Deze tafel is ontworpen door Tjeu van Veldhoven, waarbij de edelstenen, die verwerkt zijn in deze tafel, een bijzonder versterkend effect hebben op de behandeling. Je leert te voelen en kan even alles loslaten.  Deze behandeling kan worden toegepast op allerlei levensvragen of vraagstukken van het leven waarin men vastloopt. Misschien is er behoeft aan inzicht in bepaalde levensvragen. Tegelijkertijd wordt de hele energiehuishouding gecontroleerd en gestimuleerd, zodat je opgeladen en ontspannen naar huis gaat. Deze behandeling werkt zeker enkele weken door en kan zomaar een bewustwording geven na een lange tijd.
 
  • Yin Yoga Medicine / Assisted Yin

Ik ben bezig met een hele mooie en bijzondere opleiding die ik ga inzetten voor de privétraining namelijk Yin Yoga Medicine. Deze opleiding geeft mij handaanreikingen op gebied van Shiatsu, craniosacraal en osteopathie. Targetgebieden in de 3 modules: Module 1: Bekken, sacrum en lage rug. Module 2 richt zich op heup-, en knieklachten en module 3 op nek, schouders en armen. Hierin combineer in yin yoga houdingen gecombineerd met 1 van deze technieken. Vooral bij terugkerende klachten, zowel lichamelijk als geestelijk. Bij assisted yin worden de yin yoga met hands on verdiept. Ik hou je dan langer vast op een zachte manier in een houding zodat we dieper in het weefsel kunnen werken.

  • Restorative Yoga voor zwangeren, lichamelijke en geestelijke klachten

Restorative yoga is een speciale yoga voor mensen die zware lichamelijk en geestelijke onrust hebben. Ook zijn er speciale houdingen voor zwangere vrouwen. In deze vorm van yoga wordt je helemaal ondersteund met kussens, dekens, props en bolsters, zodat je lichaam kan rusten. Je gaat op zoek naar de ontspanning, in plaats van de strekking, normaal bij yoga. Het lijkt alsof je lichaam gaat zweven. Het lichaam komt in een zodanige rustige en ontspannen staat, dat het lichaam letterlijk uitrust, nog meer dan als we slapen.

Interesse in een privébehandeling? Neem contact op via het contactformulier, en laat ons weten wat je graag zou willen!

  • Kosten

Privé training €60,- voor 1,5 uur.